Utvecklingsläger i hallen

Svenska Bordtennisförbundet har haft ett tre dagars träningsläger i Servehallen för de bästa ungdomarna i södra Sverige i åldern 10-17 år. Utvecklingsläger är SBTF:s lägersteg direkt under sina landslagsläger för ungdomar. Detta under ledning av Joel Svensson.

Till sin hjälp hade han Michaela Karlsson (tidigare flerårig tränare i klubben). Men även vår tränare Gustav, som behövde hoppa in sista dagen för Jimmy Hansson när han fick förhinder.

28 spelare med ledare bodde på Laholms Vandrarhem och fick catering från Gröna Hästen.
Bland dessa spelare fanns även vår Karla Fragoso Bengtsson.

Alla på lägret kommer troligtvis att vara med på Riks Top 12 i Söderhamn, 16-17 december.
Karla är uttagen i Flickor-15. Och våra tjejer Tuva Edvinsson (F-15) och Olivia Lämpegård (F-13)
står som reserver.

Relaterade inlägg

Söndagsträningen, ny tid – 13.00

På grund av skoltävlingen på förmiddagen i hallen nu på söndag, flyttas söndagsträningen för pensionärer/motionärer/röd&blå grupp fram till kl. 13.00.

Skoltävling 8 september

“Bästa 4:an, 5:an och 6:an” kommer tillbaka i en lite ny form till hösten, arrangerad av Laholms BTK Serve. Tävlingen kommer att spelas för flickor på lördagen den 7 september och söndagen 8 september för pojkar kl. 10.00. Starttider kommer ut senare då vi vet antal deltagare.

Österåkerskeppet

I helgen som gick var Olivia Lämpegård, Karla Fragoso Bengtsson och Nellie Svensson (som ska spela i vårt Div 1 damlag) och spelade i klassen D/F Öppen.

Träningsstart för ungdomar

Träningen startar igen på tisdag 20/8 kl. 17.00, och vi kör samma tider som tidigare.Dock kan det komma att ändras, beroende på bl.a. antalet ungdomar som kommer…

Tjejfestivalen i Halmstad

I fyra dagar har några av våra tjejer (samt Gustav) varit på Tjejfestivalen i Halmstad.

Nya Idrottsrabatten till försäljning från 26/8

På måndag 26/8 så börjar vi sälja de nya häftena, som har giltighetstid 2024-09-01 – 2025-02-28. Fr.o.m. hösten 2024, har Idrottsrabatten höjt priset på häftena till 130…